Printer Friendly Version Poseta generalnog konzula srpskim firmama na sajmu A+A u Diseldorfu @ 29 October 2021 01:23 PM

28.10.2021.

Generalni konzul Branislava Perin posetila je Međunarodni sajam zaštitne opreme A+A i tom prilikom se susrela sa predstavnicima srpskih firmi koje izlažu na ovom sajmu. Generalni konzul je posetila, između ostalih, štandove firmi Bramy (Aleksandrovac), Jugotex (Smederevo) Krke (Novi Sad) PTP Leon (Šabac), S&D Tekstil (Stara Pazova), STIM Import (Loznica), Tigar (Pirot), Trayal (Kruševac) i Yukk zipplast (Požega). Razgovaralo se o mogućnostima za unapređenje saradnje sa nemačkim kompanijama i o razvoju poslovnih planova u uslovima Korone, kao i u periodu nakon Korone.

Srpske kompanije su na sajmu predstavile svoje proizvode i rešenja stručnoj međunarodnoj publici.

A+A je najveći i najznačajniji sajam u oblasti bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, koji se održava u Diseldorfu od 26-.29. oktobra ove godine. 

Na sajmu su se predstavili izlagači iz više od 50 država, između ostalih, Nemačke, Francuske, SAD, Kine, Rusije, Italije, Indije, BiH, Sloveniju i Poljske. Sajam je, u uslovima Korone, održan u tzv hibridnom formatu, kako uz fizičko prisustvo izlagača, tako i i u digitalnom okruženju.