Printer Friendly Version Onlajn obuka predavača koji se bave očuvanjem srpskog jezika u dijaspori i regionu @ 27 July 2020 08:11 AM

U okviru projekta „Onlajn obuka predavača koji se bave očuvanjem srpskog jezika u dijaspori i regionu“ udruženje Akademska srpska asocijacija poziva sve zainteresovane predavače  da se prijave na besplatnu jednomesečnu onlajn obuku srpskog, kao zavičajnog jezika.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 02. 08. 2020. godine.
Početak obuke planiran je za 17. 08. 2020. godine, a završetak za 20. 09. 2020. godine. Posle završetka obuke učesnici će dobiti potvrde koje izdaje Akademska srpska asocijacija.

Zainteresovani mogu da popune prijavu direktno na sajtu https://asasocijacija.com/prijava-za-predavace/ ili da skinu obrazac prijave sa sajta Akademske srpske asocijacije i pošalji na imejl: asasocijacija@gmail.com sa naslovom Onlajn obuka.

Program obuke odobrio je  Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije. Obuka se organizuje pod pokroviteljstvom Uprave za saradnju s dijasporom, Srba u region i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbij.